Nieuwe stap voor stapkaart voor womanizer

Optimaal genieten met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan is er een nieuwigheid voor jou!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Een orasmegarantie wordt er zelfs bij verkregen, omdat het ding dit stellig geeft!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

Indien jouw niet thuis raakt om jouw bestelling in ontvangst te nemen, bezorgen we een bestelling bij jouw buren. De bezorger laat een kaartje in een bus voor zodat jouw weet het jouw bestelling bij een buren is bezorgd.

Dit is niet geoorloofd teneinde zelf een bezorgdag te kiezen. Jouw kan immers je bestelling laten bezorgen bij ons PostNL Kwestie bij je in de nabijheid waardoor je kunt peilen indien je jouw bestelling ophaalt. Behulpzame feiten aan bezorging vind jouw via Thuisbezorgd ofwel ophalen voor PostNL Kwestie.

Een innovatieve techniek maakt het geoorloofd teneinde de clitoris zonder direct aanraking te bevorderen. Het doek voorkomt overstimulatie en overgevoeligheid aangaande de clitoris.

Doch nader vind ik het deze Womanizer 2Go ons uitbreiding is op dit al bestaande collectie. En veruit de leukste, discreet en ligt fantastisch in een hand. De werking over deze womanizer kan zijn buitengewoon aangenaam! In combinatie betreffende dit lekker mild schuin aflopende kapje mijn favoriet. De capaciteit van het speeltje vind je bijzonder hoog!

Ik wil eigenlijk nóg wel een paar keer maar ik heb een avondmaal afspraak met een vriendin. Ik ben een beetje laat omdat ik even het gevoel aangaande tijd kwijt was, flabbergasted door wat ik zojuist ervaren heb. Ik besluit om de bus te pakken en ga achterin zitten. Ik heb oogcontact met een woest uitziend lekker ding a la Chippendale. Type ruwe bolster, blanke pit met een ‘just out of bed’ look. Ik voel de vlinders in mijn onderbuik hevig fladderen en m’n hand zoekt naar de Womanizer Pro die in mijn tas zit. Hebbes. Zonder blikken of blozen zet ik mijn nieuwe BFF aan. Ik spreid m’n dijen een beetje en klem haar onder mijn rokje tussen mijn dijen. Op gevoel duw ik een behandelknop anti mijn clitoris terwijl mijn ogen de blik van Mr. Chippendale zoeken. Mijn tas bedekt mijn schoot. Ik lik subtiel langs mijn bovenlip, bijt op mijn onderlip en hou zijn blik vast. Binnen 15 seconden voel ik weer ons orgasme dikker worden. Nú beseft je hetgeen je mag verwachten en je zet me schrap.

OTTO bezit een plicht ervoor ervoor te zorgen dat je maandelijkse betalingsverplichtingen passen binnen je budget.

Ingeval jouw bestelling in delen is bezorgd, betaalt OTTO een extra onkosten en betaal je doch één keertje de bezorgkosten.

Bijvoorbeeld je weet aangaf is er geen uitstekende of verschrikkelijke afwisseling. Zolang je doch perfect kunt genieten! Een Womanizer kan zijn een fenomenaal toestel en geeft jouw orgasmes bijvoorbeeld jouw die alsnog nimmer hebt gehad!

De Verpakking bezit ons Luxe look en kan zijn Stijlvol. Het is tot meteen een mooiste verpakking van ons sexspeeltje welke ik heb gezien. Meer een parfum dan voor een sexspeeltje. In feite nergens op de verpakking staat vermeld dat dit teneinde een sexspeeltje gaat slechts op een achterkant zie jouw ons klein plaatje aangaande de womanizer, doch ja in de gedaante over ons lipstick dus het schreeuwt ook niet "hallo hier zit een sextoy in".

Indien jouw niet in de gebeurtenis bent teneinde je bestelling in ontvangst te nemen op de voorgestelde bezorgdatum, gebruik jouw de niet-thuiscode teneinde een andere bezorgdatum in te organiseren via PostNL.

Vraag jouw wegens de eerste weblink keer? Vervolgens mag dit zijn dat de levertijd wat meer kan zijn wegens de controle en verwerking aangaande je informatie.

Ons innovatieve techniek vervaardigd het mogelijk om een clitoris buiten meteen contact te aanmoedigen. Dit voorkomt overstimulatie en overgevoeligheid over een clitoris.

Bezit U ons PayPal account, dan kunt u dan ook snel en eenvoudigweg betalen. PayPal verrekent dit bedrag vervolgens betreffende uw bankrekening ofwel creditcard. Womanizer.nl rekent nauwelijks extra onkosten voor betalingen via PayPal.

Binnenin een blik vind jouw de womanizer na het openen betreffende dit dekstel betrouwbaar verzonken in ons mal van plastic. Het ‘gewone kapje’ kan zijn weet op een womanizer geplaatst met daarover heen de dop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *